Jouw "multivitamine" van echte voeding!

Wat doet Foodwizer?

Ten eerste willen we meegeven Foodwizer nog volop in ontwikkeling is!
We bouwen steeds verder aan allerlei mooie nieuwe features.


Foodwizer wil voeding voor je gezondheid compleet helder maken zonder uren van je dag in beslag te nemen. Uiteindelijk, in de toekomst hoef je alleen maar je winkelmandje te scannen en de app leert over je en inspireert je met voedingsmiddelen die jij echt heel graag eet en die nog steeds aan jouw persoonlijke voedingsbehoeften voldoen. Filter op recepten, prijzen, plastic, allergieën, eigenlijk alles waar jij op wilt filteren.


Wat doet Foodwizer nu al?

Met een account kun je makkelijk je persoonlijke multivitamine configureren en aanbevelingen krijgen van een set voeding die precies de calorieën bevatten die je nodig hebt, en ook de vetten én de eiwitten. En de vitamines die je nodig hebt. En de mineralen. Omdat we alles elke dag nodig hebben. En we eten elke dag meer dan één voedingsmiddel. Nu weet je gewoon dat je genoeg krijgt. En je kunt alle dingen blijven doen die je graag wilt doen.

Wie is Foodwizer?

Betty van Dongen

Oprichter

Je bent in goed gezelschap.

Wat onze testers over ons zeggen.


" Superhandig om te weten hoeveel ik nou moet eten van iets om mijn ijzertekort op te lossen. "

Ingrid


" Om fit te blijven let ik op het aantal calorieën en de hoeveelheid proteïne van wat ik eet. Met Foodwizer kan ik dadelijk nog makkelijker uitzoeken wat ik dan kan eten. "

Mark

Like ons op Facebook!


Foodwizer uitgelegd


Foodwizer interview door BOECKBX

Wil je ons blijven volgen?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!


We zijn er trots op om te accelereren en samen te werken met